Monday, May 23, 2016

Taco muffins - prøv noe nytt!

Internett er et oppkomme av gode ideer!
TACO MUFFINS ramlet jeg over og ville prøve.
Latterlig enkelt og utrolig godt!



Trenger ikke sitte ned for og spises - stående bufé går fint! 
Vi har som regel TACODAG mandager her hos oss...
Og denne gangen med en vri.


Tortillalefser skåret til firkanter og fylt med tacokjøtt og ost!
Deiligere middags-muffins får du ikke!


Sett stekeovnen på ca 175°C
Skjær lefsene til firkanter og dele dem i 4 igjen.
Smør en muffinsform med formfett og legg en lefsefirkant oppi.
Fyll så det stekte kjøttet i - som er Tacokryddret og evt annet du vil ha i (f. eks tomater eller chili) og dryss over med Apetina sin Cheddar og Mozerella revet ost.


Legg så ett lag til med lefse, tacokjøtt og topp med ost.
Pensle lefsene med matolje slik at de ikke svir under steking.


Sett muffinsene midt i ovnen i 10-15 min, til de er gyldne.


Jeg brukte et par skjeer og fikk dem ut og la dem på et fat.


Toppe dem gjerne med salsa, rømme og guacamole - det setter god smak!


Dette ble nok en ny favoritt hos oss - enkel å lage, enkel å spise,
- og ikke minst smakfull!

No comments:

Post a Comment