Saturday, December 10, 2016

Peanøttknekk!

Søtt eller salt?
Eller begge deler?
Kjapt lager du begge deler med hjemmelaget 
Peanøttknekk!



Du trenger:
2 ss Rapsolje
2 dl saltede og ristede peanøtter
6 dl sukker

Sånn gjør du det:
Finn frem en langpanne og kle med bakepapir.
Ha Rapsoljen på bakepapiret og pensle det jevnt utover.


Ha sukkeret over i en teflonpanne.


Jeg rører litt i sukkeret mens det smelter/brunes slik at det ikke svir seg.
Når alt sukkeret har smeltet, heller du det over i langpannen og dekker peanøttene.


La alt stå til det blir kaldt slik at du kan knekke opp i biter.
Du kan også rute opp før det stivner dersom du ønsker det.


Himmelsk smak av salt og søtt!
Morsom gave å gi bort til noen med hang til det søte.


Varmt vann smelter resten av knekken i pannen eller på røreredskapen.

No comments:

Post a Comment