Søtt eller salt?
Eller begge deler?
Kjapt lager du begge deler med hjemmelaget
Peanøttknekk!
Du trenger:
2 ss Rapsolje
2 dl saltede og ristede peanøtter
6 dl sukker
Sånn gjør du det:
Finn frem en langpanne og kle med bakepapir.
Ha Rapsoljen på bakepapiret og pensle det jevnt utover.
Ha sukkeret over i en teflonpanne.
Jeg rører litt i sukkeret mens det smelter/brunes slik at det ikke svir seg.
Når alt sukkeret har smeltet, heller du det over i langpannen og dekker peanøttene.
La alt stå til det blir kaldt slik at du kan knekke opp i biter.
Du kan også rute opp før det stivner dersom du ønsker det.
Himmelsk smak av salt og søtt!
Morsom gave å gi bort til noen med hang til det søte.
Varmt vann smelter resten av knekken i pannen eller på røreredskapen.
No comments:
Post a Comment