Sensommer og bærhøst!
Villbringebær smaker supergodt - kun rørte med litt sukker
på en nybakt brødskive...
Friskt og godt - en deilig smak av sommer!
Skyll og rens bærene etter at de er plukket.
Til 300 gram bær bruker du ca 50-125 gr sukker - etter smak.
Om du ønsker kan du skvise litt sitron i eller ha litt vaniljefrø.
Jeg bruker bare sukker og bær.
Rør til du synes syltetøyet er ferdig. Jeg liker biter av bær i.
Haes over på et glass og oppbevares i kjøleskapet et par dager.
Dette er ferskvare, så ikke rør mer enn du rekker å spise!
Kjempegodt på hjemmebakt Speltbrød:
http://bittesverden.blogspot.no/2016/06/runde-speltbrd-med-gresskaskjerner.html
http://bittesverden.blogspot.no/2016/06/runde-speltbrd-med-gresskaskjerner.html
No comments:
Post a Comment