BAGELS - en frokostfavoritt hos oss.
Vi har alltid kjøpt, men da jeg kom over en deilig oppskrift følte jeg kallet...
Bare å følge oppskriften og bli din egen BAGEL-mester, du også:
Når deigen var laget ble arbeidsstunden som følger:
Bolle med hull i....
Bra jobb å slenge rundt på hullet!
5 cm i diameter - viktig at hullet ikke gror igjen.
Ser ikke så flott ut, men bare vent!
Så artig med sirupsvann - for det hevet bagelsene bra!
Ble 30 sek på hver side x 2.
Til høyre heving før vannbad og til venstre etter 2 min oppi kokende sirupsvann.
Jeg ville ha sesam- og solsikkefrø på våre.
Det ble 4 stk av hver.
Spenningen var stor mens de stekte.
Og jammen ble de ikke superflotte alle sammen!
Overrasket Mannen på Covid-19-hjemmekontor
med noe av det beste han vet til lunch, nemlig BAGELS!
Lunchbordet ble digg med nybakte bagels og gårsdagens hjemmelagde loff.
No comments:
Post a Comment