En enkel sommersuksess er
Smuldrerabarbrapai!
Og den er kjapp å lage!
Dette har blitt en klar favoritt hos oss!
Har du ikke rabarbra i hagen, kjenner du sikkert noen som deler.
Eller du kan kjøpe i grønnsakdisken.
Har du ikke rabarbra i hagen, kjenner du sikkert noen som deler.
Eller du kan kjøpe i grønnsakdisken.
Du trenger:
Ca 500-600 gr. rabarbra
Skrelles og deles opp i små biter legges i en paiform o.l.
1.5 dl sukker
2 ss potetmel
- blandes og foredeles over rabrarbraen.
4 dl hvetemel
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
- blandes godt
150-175 gr smeltet smør/margarin
- blandes i det tørre
Smuldre deigen over frukten - den skal være litt "klumpete".
Ha et jevnt lag over frukten.
Klar til neste steg.
Serveres lun med vaniljeis til!
Du kan også bruke annen frukt, f.eks: fersken, nektarin, eple eller bringebær.
Og smaker ikke dette godt på varme sommerdager,
ja da vet ikke jeg! ☺
Og smaker ikke dette godt på varme sommerdager,
ja da vet ikke jeg! ☺
No comments:
Post a Comment